De overstap van FloraXchange naar Floriday

Altijd op de hoogte!
11 juli 2022
door: Laura

De overstap van FloraXchange naar Floriday

Met Floriday hebben we de ambitie om alle directe handel samen te brengen op één plek. Bijna 5.000 kwekers en kopers maken wekelijks gebruik van Floriday. Veel kwekers hebben hun aanbod op Floriday staan en verhandelen dit al via het platform. Om kwekers en kopers straks één plek aan te bieden waar al het aanbod bij elkaar komt, zal FloraXchange uiteindelijk overgaan in Floriday. Hierdoor kun je je verkoop- en inkoopprocessen nog efficiënter organiseren.

Steeds meer functionaliteiten via Floriday

De focus voor 2022 ligt op het functioneel steeds verder uitbreiden van Floriday en het aansluiten van steeds meer kopers. We werken er momenteel hard aan om alle functies die beschikbaar zijn in FloraXchange ook in Floriday beschikbaar te maken. Om deze overgang naar Floriday soepel te laten verlopen, informeren wij je via dit bericht over de vervolgstappen.

Stappenplan FloraXchange

In stappen zullen we functies van FloraXchange overbrengen naar Floriday. In onderstaande tabel wordt per functie een verwachte planning afgegeven. Mocht de verwachting wijzigen, zullen we dit hier aanpassen.

Koppelingen met eigen software

Ben je met een eigen softwarepakket gekoppeld aan FloraXchange? Door de jaren heen zijn verschillende koppelingen gebruikt, zoals de Quotes koppeling en VMP-koppeling. Door de verouderde technieken achter deze koppelingen, streven we ernaar om deze uiteindelijk te vervangen door API-koppelingen.

Met de API-koppeling beschik je over realtime voorraad en aanbod en bestel je op gegarandeerd aanbod. Lees meer over de API-koppeling met Floriday.

In onderstaande tabel wordt de planning weergegeven van het verloop van de koppelingen met FloraXchange: 

 

Steeds minder aanbod op FloraXchange

Steeds meer kwekers zullen de overstap op Floriday maken. Hierdoor wordt de komende tijd minder aanbod beschikbaar op FloraXchange. Daarnaast zullen ook steeds meer kopers inkopen gaan doen via Floriday, waardoor het bijhouden van het aanbod steeds minder urgent wordt.

Meer informatie of vragen?

Dit artikel krijgt een update zodra de planning wordt gewijzigd. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, kun je het beste contact opnemen met onze support afdeling door te bellen naar 0174 - 35 20 70 of te mailen naar support@floriday.io.

Meer weten?

Neem contact met ons op!