Team

Bij FloraXchange houden we niet zo van afstand

We werken in een hecht, dynamisch en gezellig team en vinden het over het algemeen fijn om intensief contact te hebben met de gebruiker. Daar leren we veel van en zo kunnen we onze kennis ook weer delen. Contact opnemen met FloraXchange kan via de telefoon, via de email, via de chat of via een berichtje op het platform.

Jan van der Lans

Salesmanager

Op zijn kaartje zal ongetwijfeld iets van ‘Salesmanager’ staan, maar Jan zet zich breder in dan dat. Het liefst is hij de hort op om op locatie de voordelen te presenteren van het digitale samenwerken. Terug op de thuisbasis denkt hij graag mee over de volgende stappen voor FloraXchange en de sector.

Ruud Schuurman

Implementatie

Al bijna vanaf het begin is Ruud betrokken bij FloraXchange. Hij heeft zich helemaal vastgebeten in de koppelingen tussen de verschillende systemen en mag op dit gebied oprecht de productexpert genoemd worden. Ruud houdt er niet van om mensen af te wimpelen en wil graag alles tot de bodem toe uitzoeken (hij pikt helaas ook geen ontwijkende antwoorden van zijn collega’s).

Tanja Duijvesteijn

Product expert

Tanja is onze vrolijke noot en de steun en toeverlaat van de kwekers. Tanja was, voordat ze bij FloraXchange kwam werken, een gebruiker van het platform en kan zich daarom ook goed verplaatsen in de processen aan de andere kant van de lijn. Tanja wordt intern gezien als het orakel van de kwekerskant van het platform.

Merel Barendse

Marketing & Communicatie

Merel is parttime actief bij FloraXchange (en daarnaast ook parttime voor JEM-id). Zij zorgt samen met Martine voor alle communicatie-uitingen, marketingacties, filmpjes, foto’s etc. Zo zorgen zij er samen voor dat we als platform niet te introvert bezig zijn. 

Martine Kester

Marketing & Communicatie

Martine is ook parttime actief bij FloraXchange (en daarnaast fulltime voor JEM-id). De hobby van Merel en Martine is om collega’s te stalken met het verzoek om nieuwtjes. Zo zorgen zij ervoor dat FloraXchange gebruikers op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom FloraXchange. 

Leon van Schie

Lead developer

Leon is lead-developer (dit is een duur woord voor nerd) van het platform. Ondanks dat hij niet alle code zelf hoeft te schrijven (binnen JEM-id werken meer ontwikkelaars aan FloraXchange) is hij verbazingwekkend goed op de hoogte van iedere regel broncode in het platform. En dat zijn er momenteel 42.892.192.

Mendel van den Berg

Controller

Mendel heeft een giga-financiële achtergrond en is om die reden ons cijferwonder. Mendel is aangetrokken voor de activiteiten van FloraXchange Services en houdt ‘de machine’ in de gaten. Zelf is ze graag lekker druk bezig en wij vinden het juist goed als ze heel de dag achterover leunt en ziet dat het goed gaat.

Jeroen Huis

Productspecialist

Jeroen is een echte FloraXchange kenner. Hij helpt je graag met je vragen over het platform. Daarnaast houdt hij zich bezig met de data governance van FloraXchange. Hij heeft het tot een sport gemaakt om alles uit te zoeken en is dan ook ons nieuwsgierige aagje. 

Bas La-Graauw

UX designer

Laat te veel nerds een product ontwikkelen en je krijgt een product waar je zelf een IT-opleiding voor moet volgen om het te begrijpen. Bas is onze UX (user experience) man die als een waakhond de gebruikerservaring in de gaten houdt. En dat is best een pittige job in de snelheid waarmee we nieuwe dingen willen uitrollen.

Jefry van den Hoeven

Chef product

Jefry houdt zich bezig met de productontwikkeling van FloraXchange. Hij ontwerpt nieuwe functionaliteiten met zijn focus op de toekomst. Hij vindt het leuk om terug naar de kern te gaan om vanuit daar een oplossing te zoeken. Hij blijft maar vragen naar het ‘waarom’ (wat zeer vervelend kan zijn) en komt hierdoor vaak met een verrassende oplossing om de hoek zetten.

Martijn van Andel

Accountmanager

Martijn houdt zich bezig met de financiële kant van de zaak. FloraXchange is niet opgestart om snel geld te verdienen, maar toch streven we naar een positief resultaat. Dit schijnt volgens Martijn niet te kunnen zonder dat je dit in de gaten houdt en dus is hij onze (zelfbenoemde) financiële rots in de branding!

JEM-id

 

JEM-id is de softwareontwikkelaar die FloraXchange bouwt. Binnen JEM-id zijn 40 professionals werkzaam die allemaal klaar staan om FloraXchange als platform te dragen. Ieder met zijn eigen expertises is het een bron van enthousiasme en inspiratie.